Síron túli szerelem: Erzsébet királynő végigsírta Fülöp herceg megemlékezését

Síron túli szerelem: Erzsébet királynő végigsírta Fülöp herceg megemlékezését

Fülöp herceg gyászszertartása rengeteg beszédtémát adott a nyilvánosságnak, sokan állítják, hogy a királynő talán még sose volt ennyire érzelmes.


Miközben a Westminster-apátságban a résztvevők a God Save the Queen-t énekelték, őfelségének könnyek szöktek a szemébe. Ritkán látni a királyi család bármelyik tagját ennyire elérzékenyülni, különösen magát a királynőt.

A rajongók a Twitteren fejezték ki meglepettségüket a jelenet láttán, valamint együttérzésüket őfelsége iránt:

Ó, ne! Nem hiszem, hogy valaha is láttam a királynőt annyira elérzékenyülve, mint az imént a God Save the Queen alatt.

– írta egy felhasználó.


A megható fotók pedig a királynő szívéből jövő őszinte veszteségét mutatják meg. Fülöp herceggel töltött 73 év házasság után nem csoda, hogy felgyúltak az érzelmek.

Sokak számára egyébként megkönnyebbülést jelentett, hogy a királynő egyáltalán részt tudott venni a szertartáson, mivel az elmúlt hónapokban romló egészségügyi állapotáról lehetett olvasni. Minden eddiginél nagyobb aggodalom övezi őt, különösen azután, hogy elkapta a koronavírust.

De állítólag eltökélte, hogy mindenképpen ott lesz a szertartáson, így félév után ez volt az első nagyobb nyilvános szereplése.

Reméljük, hogy őfelsége most már nyugodtan pihenhet, és időben felépül a mozgásproblémáiból és részt tud venni a platina jubileumi ünnepségein, amelyek idén lesznek.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk