Elton John

Rajta lesz mindenki Nicki Minaj-tól egészen Stevie Wonderig.


Új, kollaboratív albumot ad ki október 22-én Elton John The Lockdown Sessions címmel, ami mint a címéből is kiderül, a járvány miatti lezárások alatt készült. Három dalt ráadásul már hallhattunk is róla, méghozzá a Dua Lipával és Pnau-val közös Cold Heart remixet, a Miley Cyrusszal közös Nothing Else MattersMetallica-feldolgozást, továbbá Rina SawayamaChoosen Familyjének közös duett verzióját.

Ezekből kettő egyébként más lemezen is szerepel, vagy szerepelni fog, de rajta lesz egy Lil Nas X-szel közös dal is, ami a fiatal előadó debütalbumán, a Monteron is szerepelni fog majd, ami szintén ősszel jelenik meg. Szóval Elton John gyakorlatilag csak kiadja az összes duettet, amin előadókkal dolgozott egyben, akkor is, ha azok már megjelentek máshol.

De persze bőven akad még a felsorolt nevek mellett is bőven nagy sztár a projektnek. Rajta lesz majd egy-egy dal erejéig Eddie Vedder, a Gorillaz, Stevie Nicks, Young Thug, Nicki Minaj, Charlie Puth, Brandi Carlile, Stevie Wonder és 6LACK is többek között. Szóval közreműködők elég széles skáláját vonultatja majd fel.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk