Elle Fanning.

Elle Fanning Hollywood sötét oldaláról rántotta le a leplet

Az egykori gyereksztár, Elle Fanning arról mesélt, miként viselte a nyilvánosság előtt való felnövést, és egy rendkívül negatív élményét is megosztotta a közönséggel.


A 25 éves színésznő mindössze 2 éves korában kezdte a pályafutását, és azóta olyan filmekben szerepelt, mint a Super 8 vagy a Neon Démon.

Ennél fogva teljesen érthető, hogy a személyiségfejlődésére komoly hatással volt az állandó munka, és az ezzel járó stressz és nyomás. Emellett pedig hamar szembesülnie kellett az emberi rosszindulattal is.

Ez is érdekelhet: Natalie Portman imádná, ha visszatérhetne a Star Warsba, de van egy bökkenő

Fanning ezekről az élményeiről egy Hollywood Reporter által szervezett kerekasztal-beszélgetésen mesélt Sheryl Lee Ralph, Ayo Edebiri, Natasha Lyonne, Jenna Ortega és Devery Jacobs társaságában.

A sztárok a beszélgetés során több érdekes témát is érintettek, többek között azt, hogy mivel az asztalnál ülők közül többen gyerekként kezdték a karrierjüket, hamar megtanultak eligazodni Hollywoodban. Fanning ezután pedig egy különösen „káros" élményt osztott meg a többiekkel.

Még sosem meséltem el ezt a történetet, de épp egy filmhez castingoltak. Nem kaptam meg. Nem is hiszem, hogy valaha is megcsinálták, de egy apa-lánya road trip vígjáték volt. A káros kritikák nagy részét nem hallottam az ügynökeimtől, mert nem mondtak volna nekem ilyen dolgokat – ez a szűrőrendszer nagyon fontos, mert valószínűleg sokkal több károsabb megjegyzést is kiszűrtek –, de ez az egy eljutott hozzám. Tizenhat éves voltam, és valaki azt mondta, hogy >> Ó, azért nem kapta meg az apa-lánya road trip vígjátékot, mert megb…..tatlan <<. Ez undorító. De most már tudok rajta nevetni, hogy micsoda undorító disznó

– mondta.

Fanning a megrázó történet után arról értekezett, hogy nem tudja pontosan, hogy a hamar jött siker milyen hatással volt a személyiségére:

Mindig is mérhetetlenül magabiztos voltam, de persze a nyilvánosság előtt nősz fel, és ez furcsa. Megnézem a paparazzi fotókat 12 éves koromból, és arra gondolok, hogy >> Jó dolog-e ilyen korban ilyen tükröt látni magadról? <<. Nem érzem úgy, hogy ez ártott volna nekem, de határozottan nagyon tudatossá tett.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk