Natalie Portman star wars

Natalie Portman imádná, ha visszatérhetne a Star Warsba, de van egy bökkenő

Az Oscar-díjas színésznőt újra láthatnánk rettenthetetlen királynő szerepében?


Ahogy Luke Skywalker az Utolsó Jedik című filmben oly pontosan megfogalmazta: „senki sem ment el igazán". A franchise-ok pedig manapság már-már érhetetlen módon túlóráznak, hogy a rajongókat és a közönséget egyik részről a másikra lekössék, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a produkciót övező zsongás kasszasikerrel párosuljon.

A Marvel Cinematic Universe a meglepetésszerű visszatéréseket teljesen megszokottá tette. De a Halálos iramban-filmekben visszahozták már elhunyt szereplőket, mint Michelle Rodriguez Lettyjét és Sung Kang Hanját, de a legújabb rész, a Fast X is egy régen halottnak vélt hős megmagyarázhatatlan visszatérésével ért véget.

Ez is érdekelhet:Megdöbbentő módon rejtették el a kíváncsiskodók elől a Star Wars főgonoszát

Natalie Portman a GQ magazinnak pedig elárulta, hogy szívesen visszatérne a Star Wars franchise-ba, 18 évvel azután, hogy A sithek bosszúja volt a kilépője a régóta futó űrsagából. A számos spin-off ellenére azonban a jelentős karakter, Padmé Amidala még mindig nem tért vissza, ám mint kiderült, ez nem a színésznő miatt van. Egyszerűen nem kérték még fel.

Amidalát még egyszer sem láthattuk visszatérni. Ez pedig azért is fura, hiszen a harmadik trilógia utolsó részeben, a Skywalker kora című filmben a rendező, J.J. Abrams visszahozta Liam Neeson Qui-Gon Jinnjét, Ewan McGregor Obi-Wan Kenobiját, sőt, a film csúcspontján még Hayden Christensen Anakin Skywalkerét is, nem is beszélve Harrison Fordról. Ám annak ellenére, hogy Kylo Ren (Adam Driver) megszállottja a családi múltjának, Amidala neve egyszer sem jött fel az egész trilógia során.

Mint kiderült, sokaknak feltűnt ez az égbekiáltó hiányosság. A GQ magazinnak adott interjújában pedig Portman válaszolt arra a kérdésre, hogy valamilyen formában valaha visszatér-e a messzi-messzi galaxisba.

Erről nincs információm. Soha senki nem kért meg, hogy térjek vissza, de nyitott vagyok rá

– mondta a színésznő.


A figyelmetekbe ajánljuk