David Tennant és Catherine Tate

David Tennant és Catherine Tate

Lesz két nagy visszatérő a Doctor Who 60. évfordulós epizódjában

A 10. Doktor és Donna Noble visszatérnek, na de mégis hogyan?


A BBC megerősítette, hogy a Doctor Who 60. évfordulója alkalmából 2023-ban David Tennant és Catherine Tate visszatér a 10. Doktor és Donna Noble szerepében. Ez egyben az első epizód is lesz, amelyben Russell T. Davies is visszatér a Doctor Who vezetőírói pozíciójába.

Tennant a 2013-as 50. évfordulós epizód óta először tér vissza a képernyőre a Doktor szerepében. Ami Tate-et illeti, ez lesz az első visszatérése azóta, hogy 2008-ban, a sorozat negyedik évadának csúcspontján távozott a sorozatból. Ncuti Gatwa lesz abban már az új regnáló Doktor, akit nemrég jelentettek be.

Várhatóan Jodie Whittaker utolsó epizódjának csúcspontján, 2022 végén láthatjuk majd először őt először akcióban. Gatwa vélhetően benne lesz az évfordulós epizódban, de tekintve Tennant és Tate most bejelentett visszatérését, még nem tudni, hogy mennyit és mekkora mértékben lesz benne, ha egyáltalán benne lesz.

A visszatérő, leendő vezetőíró, Russell T. Davies sajtóközleményében nem tette világosabbá, hogy mire számíthatunk. Azon túl, hogy nagyon látványos lesz.

Talán ez egy hiányzó történet. Vagy egy párhuzamos világ. Vagy egy álom, vagy egy trükk, vagy egy flashback. Az egyetlen dolog, amit megerősíthetek, hogy látványos lesz, ahogy két legnagyobb sztárunk újra összeáll egy életre szóló csatára.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk