House Of The Dragon

Előzmény lesz és Daenerys Targaryen rokonairól fog szólni.


Ha azt gondoltad, hogy a Trónok harca majd az utolsó évaddal véget ér, akkor alábecsülted valószínűleg a rengeteg pénzt, amit az HBO konyhájára hozott. A csalódást keltő befejezés ellenére ugyanis a csatorna jelenleg több spinoffot is fejleszt, ezekből az elsőnek meg is jött most az első előzetese.

A House of the Dragon, vagyis magyarul kb. A sárkány háza, mint nevéből is kitalálható, a Targaryenekről szól, vagyis Daenerys vérszomjas rokonairól. Akik az első kedvcsináló alapján semmi jóban nem sántikálnak, szóval ez a széria is megtartja a hatalmat, mint fő témáját az eredetinek.

A főszerepben pedig egy régi ismerős arcot láthatunk a sorozatok világából, aki az utóbbi években ugyan filmezett, de neve összeforrt a Doctor Who-val. Matt Smith ugyanis több évadig a brit sci-fi sorozat igencsak emlékezetes főszereplője volt. Ezúttal egy minden hájjal megkent gonosztevőt fog játszani az előzetes alapján. Jövőre kiderül, aztán mire véget ér az első évad, valószínűleg érkezik majd a többi Trónok harca spinoff lesz. Lesz belőlük egy pár, az tuti.


A figyelmetekbe ajánljuk