doctor who
A BBC megerősítette, hogy még idén mindenképpen látni fogjuk a legendás sci-fi sorozat újabb évadát. Méghozzá egy videóval a Doktor legújabb állandó útitársáról!


A nálunk Ki vagy, doki? címmel futott Doctor Who kapott egy szilveszteri extraepizódott, aminek a végén váratlanul kaptak a nézők egy rövid kedvcsinálót a 13. évadhoz. A videóban két férfi horoszkópokról beszélget, számtalan Doctor Who-utalást elejtve közben, majd a stáblista utáni jelenet végén gyorsan a lényegre térünk, bejelentve, hogy még idén érkezni fog a 13. évad, de ez még nem minden.

Az egyik beszélgető férfi a jelenetben ugyanis John Bishop ismert brit komikus, aki a következő évadban a Doktor új utitársa lesz Mandip Gill által alakított Yaz mellett. Egyelőre nem tudni semmit az új főszereplőről azon kívül, hogy Dannek hívják. A sorozat vezetőírója, Chris Chibnall viszont elárulta, hogy régóta szerettek volna Bishoppal dolgozni, akivel már a járvány előtt is tárgyaltak róla, a karaktert pedig kifejezetten rá írták.

Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor is fog premierelni az új etap, ami a járvány miatt rövidebb lesz a megszokottnál, mindössze 10 epizódból fog csak állni a 13. évad. Pletykálják egyébként, hogy ez lehet Jodie Whitaker utolsó évada is Doktorként, aki szeretne távozni a sorozatból. Ha ez tényleg igaz, akkor sajnos gyors lezárást fog majd kapni valószínűleg a 13. Doktor. Egy biztos, még idén megtudjuk!

(Forrás: Slashfilm)

A figyelmetekbe ajánljuk