Mesés karácsony a 100 éves Disney csodás figuráival (x)

Mesés karácsony a 100 éves Disney csodás figuráival (x)

Mindannyian emlékszünk a várakozás örömére gyermekkorunkból, amikor egyszer csak a semmiből a nappaliban termett a karácsonyfa, alatta a gyönyörűen csomagolt ajándékokkal, mellette pedig az álomszép terített asztallal. Ugyanezt a csodát szeretnénk visszaadni felnőttként a családunknak, amikor karácsonyra készülődünk, hogy újra és újra felhőtlen boldogság töltse meg a házat. Ebben segítenek a Disney klasszikus, imádnivaló karaktereivel készült karácsonyi termékek, amelyek vidámságot és ünnepi hangulatot varázsolnak az otthonunkba.



Disney-karácsony kedvenc hőseinkkel

Ki ne ismerné a Disney elbűvölő figuráit, Mickey egeret, Donald kacsát, Plútót, Hamupipőkét vagy Hófehérkét és a hét törpét? Ezek a mesék még ma is éppúgy megnevettetik és szórakoztatják a gyerekeket, mint annak idején bennünket, hiszen történeteik időtállóak, karaktereik pedig szerethetőek még több évtized távlatából is. A Disney ugyanis 2023-ban lett 100 éves, és képes volt úgy megújulni, hogy klasszikus meséivel még ma is elbűvöli a kicsiket és a nagyokat.

A skandináv országokban régi hagyománya van a közös családi mozizásnak december 24-én délután, amikor is Disney-mesék kerülnek a képernyőkre. Ez remek alkalmat jelent a történetek, kalandok kibeszélésére, nem is csoda, hogy a svéd Fyrklövern családi vállalkozás létrehozta ünnepi Disney-kollekcióját, amelyen megelevenednek népszerű hőseink kedvenc pillanatai.

Meghittség és ünnepi vidámság az étkészleten is

Ha Disney rajzfilmfigurákkal terítünk, a vendégek akár maguk is kiválaszthatják kedvenc motívumaikat, hiszen a részletgazdag illusztrációk a filmek különböző csúcspontjait örökítik meg, míg a Disney karácsonyi díszek meghittséget varázsolnak a nappaliba, és visszarepítenek minket a gondtalan gyermekkorba. Az elragadó karácsonyi bögrék hat különböző kivitelben kaphatók, hogy egész télen feldobják a reggeli kávézást. Legyen szó akár forralt borról, teáról vagy forró csokoládéról, a Disney-bögrék vidámságot csalnak az arcunkra a legszürkébb, leghidegebb napokon is.

A mesés étkészlet minden darabja remek választást jelent, hiszen tervezésüknél a minőségi anyagokon és az egyedi kivitelezésen felül a funkcionalitás is fontos szempont volt. A praktikus elemek lehetővé teszik, hogy bármilyen fogást felszolgálhassunk a tálalás során, így minden étel ízlésesen kerülhet az asztalra, ami hozzájárul az ünnepi hangulat fokozásához.

Időtálló skandináv design karácsonyra a Fyrklöverntől

Szeretnéd ha az idei karácsony az ünnepi pillanatok meghittségéről szólna? Válaszd a Fyrklövern csodálatos porcelánjait, pohárkészleteit és lakberendezési termékeit, melyek az időtálló skandináv formatervezés jegyében készültek különböző stílusokban, és találd meg köztük az ízlésednek megfelelő darabokat. Az olyan tartós alapanyagok, mint például a földpát porcelán, a kőporcelán vagy az exkluzív csontporcelán garanciát jelentenek a minőségre, hogy hosszú ideig örömmel használhasd ezeket az elegáns és meseszép termékeket.

A figyelmetekbe ajánljuk