5 gyönyörű esküvői helyszín Budapesten, ha exkluzív körülmények között ünnepelnétek

5 gyönyörű esküvői helyszín Budapesten, ha exkluzív körülmények között ünnepelnétek

Legyen szó elegáns szállodáról, romantikus állóhajóról, természetközeli helyszínről vagy exkluzív étteremről, a főváros és környéke minden igényt kielégítő lehetőségekkel várja az ifjú párokat. Az alábbiakban bemutatunk néhány kivételes esküvői helyszínt, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nagy nap valóban felejthetetlen legyen.


 Corinthia Hotel 

A főváros szívében található Corinthia Hotel ötcsillagos szolgáltatásaival kápráztatja el vendégeit: az egyedülálló bálterem akár 200 fő befogadására is alkalmas, így ideális választás lehet nagylétszámú esküvők esetén. A klasszikus elegancia és a modern kényelem tökéletes harmóniában jelenik meg ezen a helyszínen, ami garantáltan emlékezetessé teszi a nagy napot.

Spoon The Boat 

A Spoon The Boat a Duna pesti oldalán horgonyozva kínál páratlan panorámát a budai látképre. Az állóhajó különleges atmoszférája és a víz közelsége felejthetetlenné teszi az esküvői ünnepséget, a saját terasz és a budai panoráma pedig romantikus hangulatot kölcsönöz majd minden pillanatnak.

A Duna vízállása azonban olykor befolyásolhatja a rendezvény megvalósítását.

VIRTU Restaurant

Virtu Étterem

Esküvő a felhők felett!

Budapest legmagasabb épületének legfelső szintjén található exkluzív VIRTU Restaurant és terasz egyedülálló lehetőséget biztosít az esküvőre készülő pároknak, akik átgondolt, meglepetésköltségektől mentes menyegzőre vágynak.

A tetőteraszról lenyűgöző panoráma tárul a vendégek elé, ami ideális egy kislétszámú, 2-3 órás rooftop esküvőhöz, amit a különleges fine dining vacsora teszi majd teljessé.

A VIRTU szeretettel várja azokat az érdeklődő párokat is, akik csupán az esküvői szertartást szeretnék lélegzetelállító panoráma mellett megtartani egy emlékezetes 2 órás állófogadással kiegészítve, illetve azokat, akik egy egész estés partival képzelték el a nagy napot.

Daalarna Garden 

A Szentendrén található Daalarna Garden tökéletes választás azoknak a pároknak, akik a természet közelségét és a magas szintű eleganciát keresik. Ez a helyszín minden igényt kielégít, és varázslatos környezetet biztosít a nagy naphoz.

Haris Park

A budai oldal egyik legnívósabb rendezvényhelyszíne, a Haris Park, a II. kerületben, a Marczibányi tér mellett található. A helyszín különleges eleganciája és hangulata miatt népszerű választás a házasodni vágyók körében.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy a zajkorlátok betartására itt különösen figyelni kell.

A figyelmetekbe ajánljuk