Bruce Willis

Bruce Willis

Mégsem Bruce Willis kapja a legrosszabb színésznek járó díjat

Visszaveszik tőle az Arany Málnát annak fényében, hogy a filmsztár afanáziában szenved és visszavonul.


A mindig szarkasztikus Arany Málna-díjkiosztó visszavonta a legrosszabb alakítás Bruce Willistől különkategóriát, miután a színész bejelentette, hogy betegség miatt visszavonul a színészettől. Ezt írták az erről szóló hivatalos közleményben:

Hosszas gondolkodás és mérlegelés után az Arany Málna úgy döntött, hogy visszavonja a Bruce Willisnek adott Arany Málna-díjat a nemrég nyilvánosságra hozott diagnózisa miatt. Ha valakinek az egészségi állapota befolyásoló tényező a döntéshozatalában és/vagy a teljesítményében, elismerjük, hogy nem helyénvaló neki Arany Málna-díjat adni.

Hozzátették még, hogy az úgynevezett enyhítő körülmények Shelley Duvallra is vonatkoznak A ragyogás című filmben.

Azóta rájöttünk, hogy Duvall teljesítményére hatással volt az, ahogyan Stanley Kubrick a produkció során bánt vele. Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy ezt a jelölést is visszavonjuk.

A 42. alkalommal megrendezett Arany Málna-díjátadó március 15-én volt idén. A szarkasztikus díj az év filmes felhozatalának legrosszabbjait szokta értékelni, de elég jellemző rájuk a reflexív mellélövések. Ez a hivatalos bejelentés egyébként azután érkezett, hogy a díjátadó Twitterén nem túl ízlésesen kommentálták a bejelentést.

Az Arany Málna őszintén sajnálja Bruce Willis egészségügyi állapotát. Talán ez megmagyarázza, miért akart 2021-ben egy nagy durranással távozni. Legjobb kívánságaink Bruce-nak és családjának!

Az erre a tweetre adott felháborodott reakciók a jelek szerint hamar meggyőzték arról, hogy visszavonják a kiosztott díjakat reakcióként. Az Arany Málna egyébkén februárban vezette be a legrosszabb Bruce Willis-alakítás kategóriát, reakcióként arra, hogy a színész az elmúlt évben 8, az elmúlt 4 évben pedig összesen 22 filmet forgatott.

(Forrás: Deadline)

A figyelmetekbe ajánljuk