britney spreas
Getty Images

Britney Spears ismét részleteket árult el a gondnokságban töltött mindennapjairól

Újabb bizarr dolgokat mesélt az énekesnő.


Tavaly novemberben bombaként robbant a hír, hogy véget ért Britney Spears tizenhárom éves rabsága, és végre visszanyerte az irányítást vagyona és magánélete felett. Az énekesnő azóta a közösségi platformjait használta, hogy további részleteket osszon meg a történetről a saját szemszögéből.

A héten pedig közzétett egy – mára már törölt– Instagram-posztot, amelyben azt ecsetelte, hogy sokszor vért vettek tőle, illetve hogy az ápolók naponta többször figyelték az átöltözéseit.

A poszt egy férfiról készült fotót mutatott, akinek éppen a vérnyomását mérték. A képaláíráshoz Spears ezt írta:

Ó, édes Istenem. Az összes nővér, aki mellettem volt folyamatosan végignézte, ahogy naponta háromszor átöltözöm. Vagy ha zuhanyoztam, mintha börtönben lettem volna és ne feledkezzünk meg a vérvételről! Minden szerdán teljesen gyenge voltam, eközben a családom jól érezte magát a tengerparti házamban Destinben. Nem telik el nap, amikor ne lennék szomorú, mert mindannyian megúszták.

Spears gondnoksága 2008-ban kezdődött, az énekesnő hírhedt összeomlása után. Eredetileg a sztár édesapja, Jamie Spears volt a felelős a gondnokságáért, de ezt 2021-ben felfüggesztették, és az énekesnő és az ügyvédje által kiválasztott könyvelővel helyettesítették.

A gondnokság átvette az irányítást Spears vagyona, pénzügyei és a magánéletének olyan területei felett is, mint például, hogy mikor látogathatja meg a fiait, és hogy újra férjhez mehet-e.

Britney hosszas bírósági csatározása során beszélt a gondnokság alá helyezésének néhány részletéről. 2021 júniusában például elmondta a bíróságnak, hogy a gondnokok nem engedték, hogy abbahagyja a fogamzásgátló szedését, és akarata ellenére gyógyszereket szedettek vele. Azt is elmondta, hogy arra kényszerítették, hogy turnézni járjon.

Szeretnék megházasodni és gyereket szülni. A gondnokságom alatt mindig azt mondták, hogy nem tudok férjhez menni és képtelenség, hogy gyereket szüljek

– nyilatkozta még ősszel a BBC-nek.

Amióta szabad, Britney feleségül vette hosszú távú barátját, Sam Asgharit. A pár teherbe is esett, de sajnos májusban elvesztették a babát vetélés miatt.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk