Britney Spears sokkoló története meghódítja a Netflixet is
A streamingszolgáltató saját filmet készít az énekesnő életéről.


Pár hete látott napvilágot a hír, miszerint a The New York Times megrázó dokumentumfilmet készít a Britney Spearsről. A Framing Britney Spears című dokumentumfilm nyomon követi az énekesnő sztárrá válását, az apjával való zűrös viszonyát, a mentális betegségeivel folytatott küzdelmeit, és az azt követő kórházi kezeléseket. Emellett pedig jelentős szerepet kap #FreeBritney, azaz Szabadítsuk ki Britney-t mozgalom is, melyet Spears rajongói tavaly nyáron indítottak, hiszen úgy vélik az énekesnőt komolyan terrorizálja az édesapja.

A Hulu nevű amerikai streamingoldalon bemutatott filmrendesen felkavarta az állóvizet. Számtalan híresség fejezte ki támogatását, sőt még Justin Timberlake, az énekesnő egykori párja is bocsánatot kért Spearstől, amiért a szakításuk után tiszteletlenül bánt vele és rossz színben tüntette fel.

Bár az énekesnő nem szólalt meg filmben, de megnézte és egyes részeknél elérzékenyült. Ezzel együtt pedig reméli, hogy minél előbb megszabadulhat zsarnok apjától. A férfi a mai napig nem engedi lányát dönteni saját pénzügyeiről, valamint a magánéletét és a karrierjét érintő kérdésekben sem lehet véleménye Britney-nek.

Ezek után a világ első számú médiaszolgáltatója és produkciós vállalata, a Netflix sem várt sokáig a bejelentéssel: ők is elkészítik saját Britney-mozijukat.

A Netflixes változatot az Emmy-jelölt Erin Lee Carr rendezi, de egyelőre se a film címe, se a bemutató dátuma nem ismert.

(NME)

A figyelmetekbe ajánljuk