Jamie Lynn és Britney Spears

Jamie Lynn és Britney Spears

Britney Spears és húga balhéja tovabbra sem csillapodik

Az énekesnő a közösségi médiában esett neki húgának amiatt, amit róla mondott egy tévéinterjúban.


Szerdán egy tévéinterjúban Jamie Lynn Spears, Britney Spears húga új, hamarosan megjelenő, Things I Should Have Said című meomárját népszerűsítette. Az interjúban pedig természetesen beszélt a híresebb nővéréről is, akinek a viselkedését a felügyelete előtti időszakban paranoiásnak és kiszámíthatatlannak nevezte, úgy írva le, folyamatosan rosszabbodó állapottal. A szabadságát frissen visszanyerő énekesnő nem reagált egyből rá, de később Twitteren közzétett közleményében elárulta, hogy azért, márt lázasan feküdt otthon.

Ugyanakkor közleményében nem finomkodik testvére állításaival kapcsolatban. Azt állítja, hogy Jamie Lynn hazudik róla azért, hogy eladhatóbbá tegye a könyvét.

Sose töltöttünk igazán sok időt együtt azokban az időben, 15 évvel ezelőtt. Szóval minek beszélne egyáltalán róla, ha nem azért, hogy az én káromra adja el a könyvet?

Az is szóba került az interjúban, hogy Jamie Lynn 2017-ben a nővére dalainak remixét adta elő egy díjátadón. Állítólag nem esett neki jól, húga szerint viszont már megbeszélték és szerinte valójában nem is igazán bántja a dolog őt. Posztjában egészen más véleménnyel van erről Britney.

Tudom, hogy a legtöbb ember számára butácskának jövök le, de én írtam rengeteg dalomat, miközben a testvérem ki volt szolgálva. Sose kellett megdolgoznia semmiért. Mindent készen kapott mindig.

Posztja lezárásában nem igazán finomkodik az énekesnő, állítása szerint ugyanis akárcsak családja többi tagját, úgy nővérét is undorítónak tartja.

Remélem a könyved jól fogy majd, Jamie Lynn. A média, az ipar mindig elképesztően rosszul bánt velem. Elég dolgot viseltem el. Többet is, mint eleget. Sose kaptam cserébe semmit tőlük. A családom tönkretette az álmaimat teljesen, miközben próbáltak őrültnek beállítani, akkor, amikor éppen magas lázzal feküdtem otthon az ágyamban. A családom imád belém rúgni és bántani, szóval undorodom tőlük.

(Forrás: Billboard)


A figyelmetekbe ajánljuk