sarah ferguson egy interjúban

Megtörte a csendet Károly rokona, akit nem hívtak meg a koronázasra

Sarah Fergusont úgy tűnik, nem zavarja túlzottan, hogy nem hívták meg III. Károly király koronázására. Az ITV Good Morning Britain című műsorának vendégszereplése során Fergie – aki 1996-ban vált el a kegyvesztett királyi hercegtől, András hercegtől – elmagyarázta, miért nem aggódik a meghívás elutasítása miatt.


Engem nem hívtak meg, mert ez egy állami alkalom. Elváltként pedig nem kaphatod meg mindkét életnek a vele járó privilégiumait

– mondta Ferguson.

Ez is érdekelhet:Az eset, amikor Diána hercegnét letartóztatták

Az egykori yorki hercegné pedig kijelentette, hogy magánemberként továbbra is támogatni tudja és szeretné a királyt.

Csodálatos érzés, hogy megélhetem és a részese lehet ennek. Ám ahogy mondtam, nem kaphatsz mindkettőből. Nem szabad a kerítésen ülni. Vagy benne vagy a családban, vagy nem, nem szabad vacakolni

– mesélte, majd hozzátette:

Nagyszerű dolog ebben a pillanatban a család egysége, és úgy gondolom, hogy Károly és Kamilla kivételes munkát végeznek a család egyesítésében.

Az Independent múlt héten számolt be arról, hogy a hercegnőt nem hívták meg a május 6-i eseményre.

Elárulta, hogy a néhai királynő corgiját szeretné magával vinni egy közeli idősek otthonába, és azt tervezi, hogy az intézmény lakóival együtt ünnepel majd, és a király koronázása alkalmából egy nagy bulit rendez nekik. Ferguson arról is beszélt, hogy támogatja a királyt és Kamilla királynét.

András pedig 2019-ben mondott le a királyi feladatokról, miután Jeffrey Epstein szexbotrányának egyik állítólagos áldozata, Virginia Giuffre azzal vádolta meg a herceget, hogy ő is részt vett az akcióban. Bár András koronázási részvételét még nem erősítették meg, valószínű, hogy jelen lesz, testvéreivel, Anna hercegnővel és Eduárd herceggel együtt.

A figyelmetekbe ajánljuk