diána hercegné paparazzi
Getty Images

Az eset, amikor Diána hercegnét letartóztatták

Diánát egyszer letartóztatták, de vajon mit csinált a szívek királynője?


Sarah FergusonAndrás herceg egykori felesége – elárulta, hogy őt és Diánát tetten érték egy kisebb „bűncselekmény" során. A York hercegnéje, akit a legtöbben csak Fergie-ként ismernek, a héten Kelly Clarkson talkshowjában elmesélt egy történetet, miszerint a lánybúcsúja annyira elvadult, hogy a walesi hercegnét és őt letartóztatták.

Ez is érdekelhet:Házasságtörés, szexuális zaklatás, testvérviszály – a brit királyi család legnagyobb botrányai

Rendkívüli volt, mert elmentünk egy éjszakai klubba. Leültünk, majd pincér odajött hozzánk, és azt mondta: »elnézést, ez egy tagsági klub. Itt nem szolgálunk ki rendőröket«

– kezdte Fergie.

Getty Images

De hogy jönnek ide a rendőrök? Ferguson hozzátette, hogy londoni rendőröknek álcázva jelentek meg a klubban, hogy megünnepeljék közelgő, 1986-os esküvőjét András herceggel. Az interjú során pedig meg is mutatott egy fotót, amin teljesen felismerhetetlenek. Diána még egy túlméretezett fekete keretes szemüveget is viselt.

Olvasd el ezt is! A média miért volt megszállottja Diána hercegnének?

Amikor aznap este elhagyták a klubot, Ferguson szerint Diána egy idő után bevadult félredobva inkognitóját, aminek következtében a közeli rendőrök mindkettőjüket letartóztatták, mert rendőrnek adták ki magukat.

A rendőrségi furgon hátsó ülésén mindkét hercegné igyekezett eldigni eljegyzési gyűrűjét, hogy ne bukjanak le. Diána azonban túlságosan élvezte a csínytevést, és felkapott egy csomag burgonyachipset, amit a furgonban talált, és elkezdte enni.

A rendőr elöl idegesen azt mondta:

Ezt nem teheti asszonyom! Aztán végül rájöttek, hogy Diána és én voltunk.

- mondta Ferguson, majd elmesélte azt, hogy bár nagyon jó kapcsolatban voltak, a végén teljesen eltávolodtak egymástól:

A legszomorúbb dolog, hogy a végén már egy éve nem beszéltünk. Bár sosem tudtam az okát, csak azt, hogy egyszer, ha Diána valamit a fejébe vett akkor...Próbálkoztam, leveleket írtam, azt gondoltam, bármi történt, nem számít, rendezzük el. És tudtam, hogy vissza fog jönni.

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk