charlene hercegné és albert monacói herceg

Bizarr nászút a királyi családban – miért tölti külön az éjszakát a hitvesi pár?

Mi történt azon a nászéjszakán?


Charlene hercegné kétségtelenül az egyik legtöbbet emlegetett nő a világon, és Albert monacói herceggel kötött házasságától kezdve az olimpiai úszóként töltött napjaiig mindig szóba hozza a világot. Ezen a héten a királyi pár ismét a címlapokra került, miután a pletykák szerint 12 év házasság után elváltak útjaik.

A pár azonban gyorsan megcáfolta a rosszindulatú pletykákat, azonban ezek a találgatások újra felszínre hozták a kapcsolatukról szóló korábbi vitás híreket.

Ez is érdekelhet: Megalázó bánásmód: Katalin csak így mehetett hozzá Vilmoshoz

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy a pár kapcsolatáról spekulálnak, Charlene állítólag háromszor próbált megszökni a 2011-es esküvőjük előtt. A hírek szerint a hercegné a nagy nap előtt többször kísérletett tett arra, hogy elhagyja Monacót, de megállították, a harmadik szökési tervére pedig állítólag két nappal az esküvő előtt került sor.

Getty Images

Bár a pár egy pazar, háromnapos esküvő keretében kötötte össze az életét, a sajtó arról számolt be, hogy Charlene egész nap csak sírt. Sőt, olyan pletykák is szárnyra kaptak, mely szerint a pár külön szobában töltötte a nászéjszakát. A dél-afrikai nászúton külön hotelekben szálltak meg, egymástól bő 16 kilométerre. Charlene hercegné az Umhlanga Rocks nevű luxus tengerparti üdülőhelyen szállt meg, míg Albert herceg állítólag a durbani Hilton Hotelben.

Olvasd el ezt is! Házasságtörés, szexuális zaklatás, testvérviszály – a brit királyi család legnagyobb botrányai

A magyarázat az, hogy a herceg el akarta kerülni a reggeli forgalmat, hogy a korai megbeszélésekre eljusson. Ezért ott maradt, és szegény Charlene-t kiométerekkel arrébb, egy tengerparti szállodában hagyték. Gyakorlati okokból jobb volt Albert hercegnek ott aludni

– nyilatkozta akkoriban egy magas rangú monacói udvari személy.

A figyelmetekbe ajánljuk