Billie Eilish

Billie Eilish

Billie Eilish: A vakcinának köszönhetem, hogy most élek

Az énekesnő elárulta, hogy nyáron megfertőződött koronavírussal, aminek még most is vannak mellékhatásai, és ha nem lett volna beoltva, valószínűleg nem éli túl.


Billie EilishHoward Stern rádióműsorának vendégeként elmesélte, hogy még aguszutusban megfertőződött koronavírussal. Az interjúban még mindig picit köhögő énekesnő elmesélte, hogy amikor elkapta, akkor már teljesen be volt oltva. Szerinte ennek köszönheti, hogy egyáltalán még él, annyira kiterítette a vírus.

Nem haltam meg, nem is voltam közel hozzá, de elképesztően nyomorúságos volt. Rettenetes volt. Még mindig vannak mellékhatások. Majdnem két hónapig beteg voltam. De egyértelmű, hogy a vakcinának köszönhetem, hogy most élek. Ha nem lettem volna beoltva, simán meghalok, annyira rosszul voltam.

Hozzátette azt is, hogy nem csak az életét köszönheti az oltásnak, hanem azt is, hogy a családja egyáltalán nem fertőződött meg, akikkel együtt él. Családjának ugyanis minden tagja be volt teljesen oltva, amikor ő elkapta, és egyikőjüket se fertőzte meg a védettségnek hála.

(Forrás: Billboard)


A figyelmetekbe ajánljuk