the batman

A projektek hullanak jobbra és balra, de a stúdió mindent megtesz, hogy Matt Reeves-t a stúdióhoz kösse, szóval a Batman-folytatások is biztonságban vannak a Warner és a Discovery összeolvadásából keletkező vérfürdőtől.


Amint az egyik nagy Batman-projekt híre lecseng, egy másik máris felröppen, szóval a Discovery és a Warner egyesülésével járó káoszt látva sokan aggódhattak, hogy Matt Reeves rendező folytathatja-e a Batmannel elindított filmszériáját, vagy újabb Batman rebootra számíthatunk majd.

Többé nem kell, ugyanis Reeves produkciós cége új szérződést írt alá a stúdióval, aminek révén úgynevezett first look pozícióban lesznek. Ez azt jelenti, hogy a stúdióhoz beérkező legmenőbb forgatókönyvek legelőször az ő asztalán fognak majd landolni lényegében.

Ez tehát azt jelenti, hogy a Batman-szériája is biztonságban van, és egyébként új íróval dolgozik a folytatáson. Emellett biztonságban van a Colin Farrell főszereplésével készülő Pingvin-sorozat is az HBO Maxon, és valószínűleg egy régóta pletykált Arkham Asylum-projektet is fejleszt továbbra is majd.

Ez az első nagyobb szerződés, amelyet egy filmesnek adott a Warner azóta, hogy Michael De Luca és Pamela Abdy, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója David Zaslavot szerződtette a Warner Bros. filmes részlegének vezetésére. Az, hogy a Warner Bros. aktívan halad előre egy projekttel, üdítőnek tűnik a hetek óta tartó kaszák után. Ez természetesen a Batgirl-film törlésével kezdődött, amit aztán több különböző film és tévéműsor törlése és/vagy eltávolítása követett az HBO Maxról.

A hét elején aztán egy másik biztosnak tűnő Batman-projektnek, a Batman: Caped Crusader című animációs sorozatnak (Reeves, J.J. Abrams, Bruce Timm és Ed Brubaker közreműködésével) a fejlesztését is leállították. Ez még megmenekülhet, ugyanis a tervek szerint eladják a jogait más csatornáknak majd, valaki biztos lecsap majd rá.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk