Avatar.
20th Century Fox

James Cameron nagyon fontos részletet árult el az Avatar 3. részéről

James Cameron nemrégiben vadiúj információkat árult el az Avatar harmadik részével kapcsolatban.


A napokban a legendás rendező, James Cameron régóta várt hírekkel állt elő, amelyekért az Avatar-rajongók már régóta sóvárogtak – írja a Deadline.

A direktor a People-nek először is megerősítette, hogy Kate Winslet ismét Ronalt fogja alakítani, akinek a harmadik részben jóval hangsúlyosabb szerepe lesz.

A rendező elmondta, hogy Winslet egy valódi sámántól vett órákat, hogy jobban megismerje a karakterét.

Ez is érdekelhet: Amikor semmi nem akar összejönni – 5 világhírű film, aminek az elkészítése egy örökkévalóságnak tűnt

Amikor a filmben látod, ahogyan azt a tisztító rituálét végzi, amivel megpróbálja feléleszteni Kittyt, és néhány dolgot, amit a harmadik filmben fog csinálni, az a valós gyakorlaton alapul

– mondta.

Cameron továbbá azt is elárulta, hogy ugyan nyilvánvalóan fontos a pazar látványvilág, azonban leginkább a karakterek személyiségfejlődését és utazásait akarják bemutatni.

Új kultúrákat, új lényeket látunk, minden olyan dolgot, amit egy Avatar-filmtől elvárhatsz, de ennek a filmciklusnak az a lényege, hogy együtt éljünk ezekkel az emberekkel, és velük együtt tegyük meg ezt az epikus utazást. Szóval szerintem nem arról szól, hogy megmutatjuk nektek a valaha készült legjobb VFX-vizet, hanem sokkal inkább a karakterek szívébe és lelkébe hatolunk bele. És van néhány nagyon érdekes új szereplő is, akik szintén bekerülnek a történetbe. Ez egy időbeli utazás lesz a harmadik, a negyedik és az ötödik filmben. Az egésznek van egy epikus ciklusa

– folytatta a direktor.

James Cameron nem sokkal korábban egyébként azon kérdésre is válaszolt, miszerint mikorra várható majd a harmadik rész megjelenése. Az alkotó azt mondta, hogy a projekt utómunkálatai „hektikusak", de a film 2025 karácsonyára várható.


A figyelmetekbe ajánljuk