Audrey Hepburn.

Megszólalásig hasonlít Audrey Hepburnre a TikTok legújabb sztárja

Audrey Hepburnt – a történelem egyik leghíresebb divat- és filmikonját – a TikTok-on egy meglehetősen váratlan módon örökítették meg, és az emberek megőrülnek érte.


Aurora Jade (vagy @aurora.tattooz a TikTok-on) sokakat elkápráztatott azzal a videóval, melyben Hepburn egyik ikonikus pózát veszi fel, illetve a felvételen sima pixie-szerű frizuráig és a kisimított rojtokig mindent megtalálhatunk.

Egy Oscar-figurát tartva Jade pontosan igazodik a fekete-fehér fotókhoz, amelyeken Hepburn 1954-ben, az Oscar-díj átadásának estéjén látható, amikor elnyerte a legjobb színésznőnek járó elismerést a Római vakációban nyújtott alakításáért.

A rajongók és a TikTok-felhasználók megdöbbentek a Jade és Hepburn közötti hasonlóságon.

Azt hittem, hogy ugyanaz a személy

– kommentelte egy felhasználó, míg egy másik hozzátette:

biztosan ő volt előző életében.

Audrey Hepburn életének története nemsokára a mozivászon is látható lesz. A hollywoodi sztár, Rooney Mara fogja alakítani a legendás színésznőt egy életrajzi filmben, amely Hepburn korai életét tárja fel, és mély betekintést enged abba, milyen volt sztárnak lenni abban az időben.

Az egykori Hollywood-i ikon élete minden volt, csak nem átlagos: Brüsszelben született, és Hollandiában élt a második világháború idején a német megszállás alatt. Amszterdamban balett-táncosnőként dolgozott, majd a londoni West End kóristalánya lett.

Forrás: Glamour UK

A figyelmetekbe ajánljuk