Audrey Hepburn
Paramount/Bud Fraker

5+1 szépségápolási tipp, amire Audrey Hepburn esküdött

Audrey Hepburn eleganciája és természetes szépsége a mai napig nők ezreire van hatással. Mi pedig elhoztunk most 5 szépségtitkot, amire a legendás színésznő esküdött.


Hidratálás

Az első szabály rendkívül egyszerű. Maradj hidratált, hogy a bőröd regenerálódni tudjon. Használj a bőrödnek megfelelő hidratálót, s próbálj meg elegendő mennyiségű vizet fogyasztani.

Szezonális gyümölcsök és a hús

A színésznő szezonális gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztott. Télen az ásványi anyagokban és C-vitaminban gazdag gyümölcsöket és zöldségeket részesítette előnyben, míg nyáron a lédús, vízzel teli zöldségek szerepeltek a bevásárlólistáján. S bár húst evett, de nagyon keveset, kis adagokban.

Őzike szemek

Audrey sminkese híres volt arról, hogy szempillaspirál felvitele után egy tűvel szétválasztotta a színésznő szempilláit, hogy dús és határozott pillákat varázsoljon. De volt olyan is, amikor a spirálozás előtt egy csipesszel határozta meg a pillák állását.

Szemöldök

Míg a ritkásabb, vékonyabb szemöldök hol divatba jött, hol nem, a dúsabb, vastag szemöldök mindig időtálló. Így Audrey Hepburn is inkább a másodikra szavazott.

Válaszd ki A parfümöt!

Tudtad, hogy a Givenchy L'Interdit eredetileg 1957-ben született, miután Hubert du Givenchy tervező megbízta Francis Fabron parfümkészítőt, hogy kifejezetten Audrey számára készítse el? Bár nem mindannyian vagyunk olyan szerencsések, hogy saját parfümöt kreáljanak nekünk, választhatunk egy jellegzetes illatot, amit a sajátunknak érezhetünk.

A kevesebb néha több

Közel 60 évesen Audrey ugyanolyan gyönyörű volt, mint fiatal lány korában. Ez azért volt így, mert tudta, hogy minél könnyedebb sminket visel, annál ragyogóbbá válik. Ahelyett, hogy a szemét sötét szemhéjpúder nehezítette volna, az ajkát pedig erős rúzs, inkább visszafogottan használta a termékeket.


(goodhousekeeping)

A figyelmetekbe ajánljuk