Whoopi Goldberg az Apác Show című filmben.
Buena Vista Pictures Distribution

Whoopi Goldberg meglepő kulisszatitkokat árult el a készülőben lévő Apáca Show 3-ról

Tyler Perry producer nemrégiben tájékoztatta az Apáca Show rajongóit arról, hol tart a filmsorozat harmadik részének fejlesztése, miután Whoopi Goldberg arról beszélt, hogy reméli, elkezdődhet a film forgatása.


Imádom, hogy megvalósítjuk az ötletet, de tudjátok, a hollywoodi rendszer egy kicsit lassabban halad, mint szeretném. Szóval van egy jó forgatókönyvünk. Remekül indulunk. Csak próbálunk mindenkit a megfelelő irányba terelni, hogy beindíthassuk a filmet

– mondta Perry – aki a film producere lesz – a The View című műsorban való szereplése során szeptember 22-én.

Goldberg hozzátette, hogy 20 évbe telt, mire a Apáca Show 3-projekt elindult, és hozzátette, hogy sokáig elég bizonytalanok voltak a film elkészítésével kapcsolatban, de végül Perry beszállása után úgy érezték, hogy meg kell csinálni a mozit.

A hét elején Jenifer Lewis színésznő volt az ABC talkshowjának vendége, és Whoopi Goldberg pedig emlékeztette őt, hogy még mindig függőben van a Apáca Show 3. Goldberg hozzátette, hogy mindent megtenne, azért hogy együtt dolgozhassanak.

Lewis azt mondta, hogy készen áll a forgatásra, és elárulta, hogy ő volt az, aki anno segített Goldbergnek megtanulni énekelni az eredeti film kapcsán.

Az én hangomat akarták használni, én pedig azt mondtam Whoopinak: „nézd, csak állj be a tükörbe, fogj egy hajkefét, és tegyünk úgy, mintha 15 évesek lennénk, és énekelnénk a Gladys Knight and the Pips-et”, Whoopi pedig így tett, és remek volt

– emlékezett vissza Lewis.

Az Apáca Show 3-at eredetileg 2020-ban jelentették be, mint a Disney+ számára készülő filmet. Az utolsó fejlemény 2021-ben volt, amikor kiderült, hogy Tim Federle-t szerződtették a folytatás rendezőjének, a forgatókönyvíró pedig Madhuri Shekar lesz.

Forrás: Deadline


A figyelmetekbe ajánljuk