Fekete Párduc.
Disney

A Marvel sztárját úgy összezavarták a producerek, hogy azt hitte, ő lesz a Fekete Párduc

A Marvel-univerzum egyik fontos karakterét, a Sólymot alakító Anthony Mackie meg volt győződve arról, hogy ő lesz a Fekete Párduc, azonban később alaposan megdöbbent.


Anthony Mackie nemrégiben az Inverse-nek adott egy interjút, amiben elárulta, hogy sok évvel ezelőtt több levelet is írt a Marvel Studiosnak, amelyben kérte, hogy hadd játssza el a Fekete Párducot.

Sokat kerestem a Marvelt a Fekete Párduccal kapcsolatban. Leveleket írtam nekik. Próbáltam megtalálni a módját, hogy rávegyem őket a Fekete Párduc elkészítésére. És én akartam lenni a Fekete Párduc, mert amikor felnőttem, ku…ra imádtam a Fekete Párducot

– mondta Mackie.

Ez is érdekelhet: Még a kritikusok is megirigyelnék, ahogy az Oscar-díjas színész leszólta a saját Marvel-karakterét

Egy nap aztán a Marvel fejesei találkozni akartak Mackie-vel, az Amerika Kapitány: A tél katonája miatt, a színésznek azt azonban nem árulták el, melyik produkcióban számítanának rá, ő pedig megvolt győződve róla, hogy a régi levelei miatt a Fekete Párducról van szó.

Sosem felejtem el, amikor Joe Russo azt mondta: >> Figyelj, szóval megcsináljuk ezt a filmet. Szeretnénk, ha benne lennél. Nem mondhatjuk el, hogy milyen karaktert játszol, vagy hogy ki lesz még benne. Megtennéd? << És ennyi volt. Azt mondtam: >> Tudjátok mit, én szeretlek titeket, srácok. Megteszem. Elmegyek veletek erre a körre <<

– emlékezett vissza Mackie.

Ezután nem sokkal be is futott az ajánlat, azonban nem a Fekete Párduc, hanem Sam Wilson, azaz a Sólyom szerepét ajánlották fel neki.

Szóval amikor megkerestek, és azt mondták, hogy, >> Hé, szóval Sam Wilsonról lenne szó <<, akkor azt mondtam, hogy >> Tényleg? <<

– tette hozzá Mackie.

A színész azonban még így is élete legnagyobb üzletét kötötte meg, hiszen eddig hat filmben és egy sorozatban formálta meg a karaktert, legközelebb pedig már ő lesz a főszereplője a Captain America: Brave New World című mozinak, ami várhatóan jövő májusban jelenik meg.

Forrás: Variety


A figyelmetekbe ajánljuk