Anthony Mackie lesz a főszereplő az Amerika Kapitány 4. részében

Anthony Mackie lesz a főszereplő az Amerika Kapitány 4. részében

Anthony Mackie a A Sólyom és a Tél Katonája című sorozat után újra tiszteletét teszi a Marvel Univerzumban, egészen pontosan az Amerika Kapitány 4. részében.

Anthony Mackie újra magára ölti Sam Wilson, azaz Sólyom karakterét az Amerika Kapitány 4. részében, melynek társírója az a Malcolm Spellman lesz, aki nemrég együtt dolgozott a színésszel a A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban – írja a Variety.

Mackie először a 2014-es Amerikai Kapitány: A tél katonája című filmben tűnt fel Sam Wilson karaktereként és azóta további 5 Marvel filmben is szerepelt. Emellett a Tél Katonáját alakító Sebastian Stannel nemrég saját sorozatot kaptak a Disney +-on, amely a A Sólyom és a Tél Katonája címet viseli, ami a Bosszúállók utolsó része után játszódik.

A készülő moziról jelenleg nem sok információval rendelkezünk, mivel Mackie-n kívül egy színészt sem jelentettek be eddig, ám a Sólyom és a Tél Katonája főbb karakterei közül jó eséllyel többen is fel fognak tűnni a filmben. A rendező személyét is homály fedi egyelőre. Mackie karakteréről érdemes megjegyezni, hogy az utolsó Bosszúállók film végén, a Végjátékban a Chris Evans által játszott Steve Rodgers Sólyomra hagyja a pajzsát és ezzel Sam Wilson lép Amerika Kapitány örökségébe.

A Marvel a sűrű menetrendje miatt a mozit 2023-ig biztosan nem mutatja be, mivel a sorrendben előtte áll számos új film, mint például a Pókember 3. része, a Dr. Strange 2. epizódja és a Fekete Párduc folytatása is.

A stúdió egyelőre nem kommentálta a hírt.

A figyelmetekbe ajánljuk