Anna Hercegnő lovagol

72 éves lett Anna hercegnő – így köszöntötték Erzsébet királynő lányát

Anna hercegnő tegnap – augusztus 15-én – ünnepelte 72. születésnapját.

A királyi hercegnő nem nagyon beszél a különleges napról, de királyi rokonai, különösen édesanyja, II. Erzsébet királynő a közösségi médián keresztül osztották meg jókívánságait.

A királyi család hivatalos Twitter-fiókján tweetelt egy képet, amelyen Anna hercegnő mosolyog, a fotó alatti képleírásban pedig ez állt:

Boldog születésnapot kívánok a királyi hercegnőnek!.

Katalin herccegné és Vilmos herceg is megosztotta szeretetét és jókívánságait Anna hercegnővel.

A királyi pár a hivatalos Twitter-fiókján ezt írta:

Nagyon boldog születésnapot kívánunk a királyi hercegnőnek!

Anna hercegnőt a Sea Cadets részéről is elárasztották a születésnapi köszöntések, mivel ő a nemzeti ifjúsági jótékonysági szervezet admirálisa, és ezt a címet először nagyapja, VI. György király vette fel.

A szervezet a Twitteren osztott meg egy fotót, amelyen Anna egyenruhában mosolyog a kadét társaira. A bejegyzés így szólt:

Szeretnénk boldog születésnapot kívánni a Tengeri Kadétok Testületének admirálisának! Köszönjük szolgálatát és elkötelezettségét.

Természetesen a rajongói oldalak is támogatásukról biztosították Anna hercegnőt a különleges nap folyamán.

Anna őfelsége és néhai férje, Fülöp herceg – aki 2021 áprilisában hunyt el – egyetlen lánya, és három testvérével, András herceggel, York hercegével, Károly walesi herceggel és Edward herceggel, Wessex grófjával nőtt fel.

Annának két gyermeke van, Zara Tindall – aki az egykori angol rögbi-ász Mike Tindall felesége – és Peter Phillips. A hercegnőnek öt unokája született, Mia, Lena és Lucas Tindall, valamint Isla Phillips és Savannah Phillips.

Anna 1973-ban ment hozzá Mark Phillipshez, de 16 évvel később, 1992-ben hivatalosan is elváltak. Ugyanebben az évben házasodott össze Timothy Laurence-el, akivel a mai napig elválaszthatatlanok.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk