Meghan Markle

Gondolatban vele volt: Meghan Markle megható ajándékot küldött a királynőnek

A hét elején a királynő részt vett Fülöp herceg gyászszertartásán a Westminster-apátságban, mintegy 1800 másik meghívott mellett, akik tiszteletüket tették. Felmerült, hogy az uralkodó talán nem lesz jelen aznap, de bennfentesek szerint eltökélte, hogy részt vesz az eseményen.


Bár állítólag csak a nap folyamán dőlt el, a királynő azt kérte, hogy András herceg kísérje be a templomba, majd az örökös, Károly herceg és egyetlen lánya, Anna hercegnő mellé ült be.

Vilmos herceg és Katalin hercegné két legidősebb gyermekükkel, György herceggel és Sarolta hercegnővel érkeztek, és a cambridge-i hercegnőt látták, amint egy kedves szót vált lányával, hogy megnyugtassa, amikor idegesnek tűnt.

Harry herceg és Meghan Markle nem tudott részt venni a szertartáson. Sussex hercege korábban arról beszélt, hogy biztonsági problémákkal kellett szembenéznie, amikor visszatért az Egyesült Királyságba, így a pár az Egyesült Államokban maradt két gyermekükkel, Archie Harrisonnal és Lilibet Dianával.

Amikor Edinburgh hercege 2021 áprilisában sajnálatos módon elhunyt, Harry visszarepült az Egyesült Királyságba a gyászszertartásra, és az akkor érvényben lévő Covid-korlátozások miatt a kevés vendég egyike volt. Meghan azonban nem tudott csatlakozni a férjéhez, mivel terhes volt, és azt tanácsolták neki, hogy ne utazzon.

Úgy tűnik azonban, hogy Sussex hercegnéje akkor egy különleges ajándékot küldött a királynőnek, hogy tudassa vele, hogy távolléte ellenére igenis gondol az uralkodóra.

Egy színes koszorút küldött egy kézzel írt üzenettel, amelyet a Szent György-kápolnában helyeztek el, és amely lila és kék virágokból állt.

A beszámolók szerint kifejezetten azt kérte, hogy a koszorúba akantusz mollis – amely Görögország nemzeti virága, és Fülöp herceg örökségét jelképezi –, valamint eryngium is kerüljön, hogy utaljon a királyi tengerészgyalogságban való részvételére. A koszorún szerepelt még campanula, rozmaring, levendula, és rózsa is.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk