II. Erzsébet mosolyog

Királyi források szerint összesen két ember tudja garantáltan elérni a királynőt telefonon, a szűk lista pedig komoly meglepetéseket tartalmaz.


A királynő ideje rendkívül értékes – az uralkodó napirendje általában zsúfolt, akár hivatalos királyi kötelezettségeken vesz részt, akár fontos személyiségekkel találkozik. Így logikus, hogy van valaki, aki betöri helyette a cipőjét (így nem pazarolja az idejét a palotában való járkálásra és a hólyagok kialakulására), és van otthon egy saját ATM-je, hogy ne kelljen készpénzért rohangálnia.

De az is kiderült, hogy az uralkodó rendkívül válogatós abban a tekintetben, hogy kinek veszi fel a telefont, és kit hív fel személyesen.

Jonathan Sacerdoti királyi szakértő szerint a királynő csak két embertől fogad hívást.

Sacerdoti szerint a trónörökös, Károly herceg nincs rajta ezen a rendkívül szűk VIP-listán, ám lánya, Anna hercegnő igen.

Ki tehát a második szerencsés telefonáló? Nem más, mint a világhírű lótenyésztő, a királyi istálló befolyásos alakja, John Warren.

Amennyiben tehát igazak a hírek, a királynő Samsung-okostelefonjának – amely a hírek szerint az M16-os hacker elleni titkosítással van felszerelve – kontaktlistája minden bizonnyal nem lehet túl zsúfolt.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk