amy winehouse énekel

Eddig soha nem látott felvételek kerültek elő Amy Winehouse-ról

Új videó jelent meg Amy Winehouse In My Bed című szerzeményéhez. A dal az énekesnő debütáló albumán, a Franken szerepel, a klip pedig egy 2004-es forgatás eddig nem látott felvételeiből készült.


Az új videó a dal eredeti klipjének felvételeit mutatja be, amelyet 2004-ben forgattak Paul Gore rendezővel. A videó őszinte pillantást vet Winehouse-ra a felvételek napján. Láthatjuk, ahogyan egy szálloda halljában bolyong egy gitárral, mielőtt rövid időre csatlakozik egy kísérőzenekarhoz. A dal még a Back to Black-korszak előtt jelent meg a debütáló albumán, így Winehouse nem viseli ikonikus frizuráját.

Ez is érdekelhet: 6 dal a szakításról, ami akkor is megérint, ha épp boldog kapcsolatban élsz

Külön érdekesség, hogy a Frank című album teljes egészében újrakiadásra kerül február 2-án.

Hamarosan pedig érkezik az énekesnőről szóló életrajzi film is. A Sam Taylor-Johnson rendezésében készülő Back to Black idén áprilisban kerül a mozikba, Amy Winehouse szerepét Marisa Abela, az énekesnő édesapját, Mitch Winehouse-tEddie Marsan, a férjét, Black Fielder-Civilt pedig Jack O'Connell alakítja majd.

A produkció karrierjének kezdeti éveit és gyors felemelkedését követi nyomon, onnantól kezdve, hogy megjelentette az azonos című díjnyertes albumát.

A figyelmetekbe ajánljuk