A szolgálólány meséje

A szolgálólány meséje

Minden, amit tudnod kell A szolgálólány meséjének új évadáról

A nézőknek eltartott egy darabig, amíg kiheverték A szolgálólány meséje 4. évadának tavalyi fináléját. Most viszont lassan itt az idő, hogy összekapja mindenki magát, mert várhatóan közel vagyunk már az 5. évad kezdetéhez. Mire lehet számítani?


A Hulu még azelőtt berendelte A szolgálólány meséje következő évadát, hogy egyáltalán megkaptuk volna a 4. évad premierdátumát. Mint azt a rajongók biztosan tudják, sok minden történt az évadban, többek között az új tinédzser cselédlány, Esther Keyes érkezése, egyúttal úgy tűnik, a narratív fókusz átkerül Estherre, aki az új June lesz, miután June megszökött Gileadból.

Az 5. évad első igazi sokkja, hogy Alexis Bledel nem fog visszatérni Emily szerepébe, ugyanis bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból. Cserébe annak ellenére, hogy karakterét, Fred Waterford parancsnokot megölték a 4. részben, Joseph Fiennes biztosan visszatér. A közelgő új évad Waterford parancsnok meggyilkolásának utóéletét fogja követni vélhetően egyébként.

Egy dologban biztosak lehetünk, hogy Elisabeth Moss továbbra is a sorozat élén fog állni, mert June nélkül nincs értelme folytatni a sztorit. Ezt a sorozat vezető írója is megerősítette, aki szerint June nélkül nincs A szolgálójány mesélye, ha ő meghal, véget is ér a sorozat gyakorlatilag.

Jelenleg az 5. évad megjelenési dátuma még rejtély, bár reméljük, hogy valamikor 2022-ben kapjuk meg. A sorozat 2017-es indulása óta minden évben új évaddal jelentkezik A szolgálólány meséje. A 2020-as évad azonban kivétel volt a forgatással kapcsolatos csúszások miatt.

Remélhetőleg nem lesz több világjárványos csúszás, és érkezik mostmár a megszokott ütemben a sorozat a továbbiakban. Amennyiben nem a 5. lesz az utolsó évad persze, de minden jel arra utal, hogy nem ezzel zárják majd le a szériát. Korábban ugyanakkor akár azt is lehetett hinni az alapján, amit a vezetőíró mondott az érkező szezonról.

Utalgatott rá, hogy az új évad akkora fordulópont lesz, hogy akár le is zárhatnák vele a sorozatot. Azóta viszont elárulta, hogy nem fogják, sőt igazából ha rajta múlik, akkor sose lesz vége.

Soha nem akarom befejezni. Tudom, mi a vége, és nem fogom túlhúzni a végét, de nem is fogom elsietni, ha nem muszáj, mert amíg Elisabeth Mossnak írok, addig tényleg nem lesz jobb dolgom ennél.

(Forrás: Glamour UK)


A figyelmetekbe ajánljuk