Egyedülálló harmónia – Vadonatúj grafitszürke megjelenés a NEFF-től (x)

Egyedülálló harmónia – Vadonatúj grafitszürke megjelenés a NEFF-től (x)

Legyen szó bútorról, egyedi dekorációról vagy a ház különböző helyiségeiről – a szürke szín számtalan árnyalatának köszönhetően sokoldalúan és egyedien alkalmazható. Hasonlóan a fehérhez vagy a feketéhez természetes alapszínként működik a konyhában, de lényegesen nagyobb mélységgel és karakterrel rendelkezik. A NEFF új, grafitszürke designja harmonikus és előkelő hangulatot teremt, amely nemcsak a modern kialakításhoz illik, hanem önmagában is elegáns dekorelem.


​Grafitszürke az új fekete

A háztartási készülékeket gyártó cég prémium, beépíthető termékcsaládja – a NEFF Collection – erre a konyhai dizájntrendre építve már vadonatúj, grafitszürke színben is elérhető. A beépített eszközök így egységes, ám mégis egyedülálló látványt nyújtanak: az oldalsó profilok és a fogantyúk különleges színárnyalattal lettek kialakítva, így elegáns visszafogottságot hozva a konyhába. A SeamlessCombination® a készülékkombinációk esztétikus illesztését teszi lehetővé. Az oldalsó készülékeket összekötő elemek elegáns egységgé kapcsolhatóak össze kiemelkedő látványt biztosítva nem csak a design kedvelőinek.

Hétköznapi funkcióból kiemelkedő szerep

Korábban a konyha pusztán az ételkészítés helye volt, mára teljesen más státuszt tölt be, miközben a konyhatervezés is egyre tudatosabb folyamattá vált. A konyha ugyanakkor esztétikai élményt is nyújt, ahol a sötét tónusok, mint a grafitszürke, új egyedi lehetőséget kínálnak. Így a konyha funkcionalitása mára sokkal több.

Otthonunk egyedi, mégis központi tere, amelyben az innovatív és impozáns készülékek teret adnak a bennünk rejlő kreativitásnak összehozva a családot és a baráti társaságot egy különleges, kulináris élmény megélésére.

Prémium felszereltség okosfunkciókkal fűszerezve

A NEFF Collection prémium termékcsalád olyan beépíthető készülékekből áll, amelyek különleges felszereltségükkel, átgondolt kialakításukkal és okosfunkcióikkal nyűgőzik le a kulináris élvezetek szerelmeseit. A Home Connecttel maga a sütés és a főzés kerül a középpontba, miközben háztartási készülékekben rejlő lehetőségeket felfedezi és kihasználja a végfelhasználó.

  • A Home Connect funkcióval ellátott páraelszívó automatikusan bekapcsol, amikor a levegőérzékelő felismeri, hogy a főzőlap használatban van.
  • A Home Connect alkalmazásban számos recept elérhető, amelyek kifejezetten NEFF sütőhöz lettek tervezve. A sütési beállítások pedig könnyedén az okostelefonról a sütőre küldhetőek.
  • A nagybevásárlás optimálisan megszervezhető a Super Cooling funkció segítségével, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja.

Az időtlen és a divat találkozása

Bár folyamatosan megjelennek új trendek, a klasszikusok mindig maradnak.

A grafitszürke egy olyan választás, amelyben egyszerre jelenik meg az időtlen és a modern, a megbízható és a mindennapi. A NEFF beépíthető háztartási készülékek még titokzatosabbak és vonzóbbak a grafitszürke színnek köszönhetően harmóniát hozva a konyhabútor és a készülékek közé.

A NEFF háztartási készülékeket fejleszt és gyárt a kulináris élvezetek szerelmeseinek, amelynek során a fő szempontok a funkcionalitás, a design és a könnyű használat. Az 1877-ben, a Baden-Wüttenberg tartományban található Bretten városában alapított vállalat mára vezető szerepet tölt be Európában a beépíthető konyhai készülékek piacán. A termékportfólióban megtalálható szinte az összes modern készülék, mint a sütő, főzőlap, páraelszívó, hűtő- és fagyasztó, mosogatógép, valamint a kávéfőző. A több mint 140 éves NEFF-hagyomány szerint maga az egyén a konyha központi eleme. A márka inspiráló ötletekkel folyamatosan újabb és újabb mércét állít fel a sütés és a főzés terén, amely a kompetenciaterületének számít. Például a forrólevegős rendszer a CircoTherm®, az egyetlen, teljesen a sütőtér alá tolható Slide&Hide® sütő ajtó, vagy akár a játékosan egyszerű TwistPad®Fire kezelőgomb. 1982 óta a NEFF a müncheni székhelyű, BSH Hausgeräte GmbH-hoz tartozik.

További információért keresse fel aNEFF weboldalát!

A figyelmetekbe ajánljuk