ben affleck GIF by The Accountant

Ben Affleck újra embereket fog ölni morálisan felsőbbrendű könyvelőként.


Emlékszünk A könyvelőre? 2016-ban jött ki Ben Affleck főszereplésével és egy autista könyvelőről szólt, aki egy egyszemélyes gyilkológép volt és aki bűnszervezetek könyvelését is intézi. Végül akcióhősként leszámol bűnözőkkel, természetesen. A film rendezője, Gavin O'Connor nagyon reméli, hogy emlékszel, ugyanis javában tervezgeti már a folytatást, Affleck és Jon Bernthal pedig már jelezte is számára, hogy benne lennének.

Sőt O'connor egyenesen trilógiát tervez belőle, elmondása szerint mindig is az volt a terv, hogy több pénzügyi bűncselekményt derítsen fel Affleck bennük. A potenciális harmadik részt pedig szó szerint úgy írta le, mint az Esőembert szteroidokon.

A folytatás elkészülte valószínűleg nem akadály, ugyanis 40 milliós költségvetéssel 155 milliós siker lett az első, valószínűleg a további részek se kerülnének sokkal többe. Kérdés az, hogy már most 5 évvel vagyunk az első után és még el sem kezdték forgatni a kettest, vajon tényleg lesz igény egy folytatásra egy vagy két év múlva? A kollektív memóriába ugyanis annyira nem ágyazódott be az első, minden egyes nappal pedig egyre jobban felejtődik.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk