A maradványról készült fotó felrobbantotta a Twitter-közösséget.


A New Jerseyben pusztító hatalmas vihar után a New Jersey-i Környezetvédelmi Minisztériumot hívták segítségül, hogy egy rendkívül nagy koponyát vizsgáljanak meg. Mivel a munkatársak egyből nem tudták megmondani mi lehet, az internet népétől kértek segítséget az azonosításra. Ám úgy tűnik nem jártak túl sok sikerrel, még annak ellenére sem, hogy a felhasználóknak tagadhatatlanul igazuk van abban, hogy ez valami Donnie Darko-féle rémálom lehet.

„Soha nem tudhatod, mit találsz a parton egy vihar után! Az állami parkőrségünk hétfőn találta ezt a koponyát az Island Beach State Parkban. Amint azonosítjuk, azonnal értesítünk titeket. Addig is van valami tippetek?"

– olvasható a hivatal Twitter-bejegyzésben, amely alatt azonnal elkezdődtek a találgatások és teóriák gyártása.

Ám Joy Reidenberg tengerbiológus segített a tisztán látásban, és később megerősítette a Környezetvédelmi Minisztériumnak, hogy a koponya feltehetőleg egy csukabálnáé, és nem holmi óriási madáré. Bár a sziláscetek családjának legkisebb tagja, tagadhatatlanul hatalmasak, akár 10,7 méter hosszúra is megnőhetnek, és súlyuk elérheti a 9072 kilogrammot.

(Iflscience)


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk