Egy karóra számlapja.

A karórák mindig is különleges helyet foglaltak el a férfiak szívében. Legyen szó egy sportos vagy éppen egy elegáns időmérőről, a kíváncsi szemek egész hada fog a csuklónkra szegeződni, ha egy nagy értékű szerkezetet viselünk. Az alábbi cikkben négy olyan luxus férfi karórát mutatunk be, ami garantáltan levesz a lábadról.


Hublot Spirit Of Big Bang Meca-10

A Hublot \u00f3r\u00e1ja

Hublot Instagram

A három változatban – titán, fekete kerámia és „királyarany" ötvözet – kapható Spirit of Big Bang Meca-10 10 napos járástartalékkal rendelkezik, és egyike a márka legjobb óráinak.

Ebben a szerkezetben is megmutatkoznak a Hublot mérnökeinek páratlan tervezői képességei, emellett nagy hangsúlyt kap a vaskos gumiszíj is.

Breitling Top Time Shelby Cobra

Breitling Instagram

A Top Time Classic Cars kronográf-kollekció a 20. század három amerikai autós ikonja előtt tiszteleg. A kollekció a Chevrolet „Stingray" Corvette, a Ford Mustang és az AC Shelby Cobra által inspirált órákat tartalmazza. Mindegyik nagyszerű, de ha választanunk kell egyet, akkor talán az AC Shelby Cobrára esik a választásunk.

A borjúbőr szíjjal és 40 mm-es tokkal rendelkező szerkezetet egy 41 kaliberű kronométer hajtja, az összhatás pedig egészen páratlan látványt nyújt.

Tag Heuer Monaco

Tag Heuer Instagram

Az órarajongók értetlenül álltak azelőtt a tény előtt, miszerint a Tag Heuer Monacót – a Le Mans-i versenypálya előtt tisztelgő szerkezetet – több mint 20 évig nem gyártották. Az 1998-as újbóli kiadást követően azonban lassan a márka egyik kiemelt darabjává vált. Az ikonikus szerkezetet azonban nemrégiben sikerült még tovább fejleszteni.

A modellen kisebb módosításokat hajtottak végre, a fekete számlap a fekete bőrszíjjal rendkívül elegáns küllemet ad, a házon belüli Heuer 02 óramű pedig több mint 80 órányi folyamatos működést is ki tud préselni magából.

Audemars Piquet Royal Oak Perpetual Titanium & Salmon

Az AP titánium szerkezete hatalmas siker Japánban, sőt egy ideig csak a távol-keleti piacokon volt kapható. Most azonban ez a fémből készült mutatós darab a világ több részére is megérkezik – és nagy valószínűséggel hatalmas siker lesz

A svájci órákon ritkán látható lazacszínű számlap (nem tévesztendő össze a rózsaarany színnel) és a részletes előlap teszi egészen egyedivé Royal Oak-ot.

Forrás: Esquire

A figyelmetekbe ajánljuk