Ritkán látni ennyire szépen a sarokba csavarodó lövést, egyetlen probléma, hogy az a saját kapuja volt.


A Tottenham végre nézők előtt fogadhatta ellenfelét a Premier League legutóbbi fordulójában és ennek megfelelően is kezdte a meccset az Aston Villa ellen. Bergwijn már a 8. percben megszerezte a vezetést és úgy tűnt, hogy a londoniak a nem túl jól sikerült szezonjukat csak lezárhatják még szépen.

Aztán olyan történt, amit ritkán látni futballpályán. A Tottenham baloldali védője, Sergio Reguilon egy nem túl veszélyes beadásnál úgy döntött, hogy nagyjából 11 méterre a kaputól nem kifele rúgja, hanem befelé, próbálva valamiért szögletre menteni a labdát sima felszabadítás helyett. A döntése pedig olyannyira rossz ötletnek bizonyult, hogy meglőtte az év legszebb öngólját véletlenül, olyan gyönyörűen védhetetlenül érkezett meg a hálóba.

Ez a komikus baki pedig aztán az egész meccsükre rányomta a bélyeget. A félidő vége előtt ugyanis a váratlanul a meccsbe visszajövő Villa lőtt mégegyet, végül pedig hazai pályán a Tottenham kikapott a nézői előtt. Szerencsétlen Reguilon ha ezt nem a saját kapujába lövi, most arról szólna a cikk, hogy mekkora gólt akasztott.


Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk