Otthoni veretlenségi sorozatára eddig csak két edző volt valaha képes olasz szövetségikapitányként. A világbajnok Marcello Lippi az egyik.


Olaszország magabiztosan kezdte meg a labdarúgó világbajnokság selejtezősorozatát, 2-0-ás győzelmet aratva Észak-Írország felett. Ezzel pedig irányítása alatt 23 mérkőzés óta veretlen a válogatott.

Zsinórban pedig ez volt a 15. otthon játszott hivatalos meccse az olaszok padjon, egyben a 15. veretlen is. Ezzel pedig csatlakozott egy elit klubhoz, ugyanis vele együtt eddig csak három szövetségi kapitánynak sikerült veretlenül lehozni első 15 otthoni mérkőzését. A másik kettő az 1982-es világbajnokságot megnyerő Enzo Bearzot, továbbá a 2006-os világbajnokságot megnyerő Marcello Lippi.

Apró érdekesség, hogy Mancini segédje a válogatottnál jelenleg az a Danielle De Rossi, aki maga is aktív részese volt az olaszok legutóbbi világbajnoki szereplésének. Szóval minden adott, hogy Mancini a következő világversenyen elődjei örökébe léphessen.


Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk