Eddig csak a két másik legendának jött össze az, ami neki.


Kevin De Bruyne tavaly után idén élete formájában újra kiérdemelte a Premier League szezonjának legjobb játékosa címét a brit labdarúgók szövetségétől, miután tavaly szintén ő kapta ugyanezt az elismerést. Vagyis a szövetség szerint második szezonja óta nincs jobb a Premier League-ben a belga középpályásnál.

Eddig rajta kívül csak két másik játékos nyerte el ezt a címet két egymást követő szezonban is, az egyik Cristiano Ronaldo a Manchester United színeiben, míg a másik Thierry Henry az Arsenal színeiben. Igencsak illusztris névsorhoz írta oda sajátját teljesítményével a Manchester City sztárja. Kijelenthetjük, hogy korszakos zseniről van szó.

Bár a Bajnokok Ligája döntőjét elvesztette csapatával korábbi klubja, a Chelsea ellen, hamarosan az EB-n a belga válogatott színeiben vigasztalódhat. A sztároktól hemzsegő válogatottjával amennyiben megnyeri a kontinenstornát, egyértelmű esélyesévé válhat az Aranylabdának is.


Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk