Ez már a második ehhez hasonló rekordja.


A brit Vogue címlapján pózolt a 19 éves Billie Eilish, a fotósorozat pedig egy csapásra felrobbantotta az interntet. Az énekesnő képe lett az a fotó, amely a leggyorsabban – alig pár perc alatt – érte el az egymillió lájkot.

A címlap Eilish saját ötlete volt. Az énekesnő az 1940-es évekre hajazó, pin-up stílusú ruhakölteményekben, szőke hajkoronával pózol, ami eléggé eltér attól a megjelenéstől, amit a rajongói az évek során megszokhattak tőle.

Ez a fajta a világcsúcs pedig nem az első az életében, ugyanis Eilish korábban, már márciusban megdöntötte ezt az Instagram-rekordot, amikor megmutatta a rajongóinak, hogy szőkére festette a haját.

Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk