Némi vicces kortárs csavarral persze, de Selma Blair és Sarah Michelle Gellar ismét bevállalta.


Úgy tűnik, tényleg trend lett abból, hogy hírességek évek múltán újra eljátszák valamelyik híres jelenetüket. Az egész Courteney Cox videójával kezdődött, aki a Jóbarátok hálaadásos epizódjának számtalanszor gifesített jelenetét adta elő újra otthon, aztán a Reszkessetek, betörők! anyukája, Catherine O'Hara is újra sokkot kapott attól, hogy otthon hagyták Kevint. A következő a sorban pedig Selma Blair és Sarah Michelle Gellar, akik egy évforduló miatt mókáztak.

A két színésznő az MTV Movie & TV Awards díjátadó gálán jelentkeztek be videón otthonról annak apropóján, hogy 20 évvel ezelőtt nyerték el azzal a bizonyos jelenettel a legjobb csók díját. Most újra megismételték a Kegyetlen játékok ikonikussá vált csókját, némi modern csavarral. A járványvédelmi előírásoknak megfelelően ugyanis egy üvegfalon keresztül történt meg a csók, amitől nyilván mindketten tök viccesen festettek. Emlékeztetőül itt az eredeti jelenet lent.

Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk