A Cyberpunk 2077 videójátékot december elején tervezik piacra dobni. Keanu Reevesről mintázták az egyik szereplőt, egy vadonatúj videóban osztotta meg tapasztalatait a nagyon várt játékkal kapcsolatban.


A Night City Wire utolsó epizódja során a rejtélyes terrorista-rocksztárt, Johnny Silverhandot ábrázolja Revees alakja – aki a videó szerint is mélyen belemerült a játékban való közreműködésébe.

A Cyberpunk 2077 egy új, nagyszabású, nyílt világú akciójáték, amely egy futurisztikus nagyvárosban, Night City-ben játszódik. A főhős egy törvényen kívüli hacker és zsoldos, akinek a bőrébe bújva kell megszerezned egy különleges kibernetikus implantátumot, amely a mondák szerint örök életet biztosít.

„Volt lehetőségem néha szinkronizálni is, animációkban is megszólalt már a hangom, dokumentumfilmkeben is, de videójátékban még sosem merültem el ennyire"

- tette hozzá Reeves, és elárulta mennyire megfogta a játék.

Amellett, hogy a videó a háttérmunkálatokba is betekintést enged, azt is megtudhatjuk, hogy Reeves komolyabban belemélyedt Johnny Silverhand pszichéjébe. „Johnny-t rocksztárként láthatjátok a játékban, hallhatunk a katonai múltjáról, ő pedig a túléléséért küzd" – tette hozzá Reeves.

(forrás:nme.com)


Friss

Kiderült, mi okozza az északi fényt

Bár az északi fény a világ talán leglátványosabb természeti jelensége, kialakulásának okával eddig nem voltak teljesen tisztában a tudósok. Egy frissen közölt tanulmányban viszont úgy tűnik, sikerült leírni, hogy mitől alakulnak ki az északi égbolton megjelenő kék, zöld és lila hullámzások.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk