Keanu Revees

A Cyberpunk 2077 videójátékot december elején tervezik piacra dobni. Keanu Reevesről mintázták az egyik szereplőt, egy vadonatúj videóban osztotta meg tapasztalatait a nagyon várt játékkal kapcsolatban.


A Night City Wire utolsó epizódja során a rejtélyes terrorista-rocksztárt, Johnny Silverhandot ábrázolja Revees alakja – aki a videó szerint is mélyen belemerült a játékban való közreműködésébe.

A Cyberpunk 2077 egy új, nagyszabású, nyílt világú akciójáték, amely egy futurisztikus nagyvárosban, Night City-ben játszódik. A főhős egy törvényen kívüli hacker és zsoldos, akinek a bőrébe bújva kell megszerezned egy különleges kibernetikus implantátumot, amely a mondák szerint örök életet biztosít.

„Volt lehetőségem néha szinkronizálni is, animációkban is megszólalt már a hangom, dokumentumfilmkeben is, de videójátékban még sosem merültem el ennyire"

- tette hozzá Reeves, és elárulta mennyire megfogta a játék.

Amellett, hogy a videó a háttérmunkálatokba is betekintést enged, azt is megtudhatjuk, hogy Reeves komolyabban belemélyedt Johnny Silverhand pszichéjébe. „Johnny-t rocksztárként láthatjátok a játékban, hallhatunk a katonai múltjáról, ő pedig a túléléséért küzd" – tette hozzá Reeves.

(forrás:nme.com)


A figyelmetekbe ajánljuk