Keanu Reeves milliós Rolexekkel lepte meg kaszkadőreit
Giphy

Keanu Reeves milliós Rolexekkel lepte meg kaszkadőreit

Hollywood egyik legszimpatikusabb színésze ismét ötösre vizsgázott „jófejségből".


Keanu Reeves úgy ünnepelte meg a John Wick: Chapter 4 forgatásának befejezését, hogy vadonatúj Rolex Submarinereket ajándékozott kaszkadőrcsapata tagjainak. Az elegáns búvárórák mindegyikét személyre szabta – ez a gesztus jól illik a színészhez, akinek kedvessége és pozitív kisugárzása számtalan mementót ihletett – írja a RobbReport.

A közösségi média-bejegyzések alapján Reeves a négy kaszkadőrnek – Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo és Li Qiang – szombat este a párizsi Le Bistro Paul Bertben adta át az órákat. Bár a szerkezet önmagában is elég lett volna, a színész egy üzenetet is mellékelt a csapat minden tagjának, biztosítva őket arról, hogy soha nem fogja elfelejteni közös élményeket.


Érthető, hogy Marinas az Instagram-sztorijában miért nevezte az órát a "valaha volt legjobb forgatási ajándéknak".

Reeves nem is választhatott volna jobb órát ajándékba (talán ezért is tartott meg egyet magának). Az 1953-ban bemutatott Submariner ihlette a mai búvárórák túlnyomó többségét. A színész a 2020 szeptemberében megjelent kiadással, a Ref. 126610LN-el kedveskedett kollégáinak. Ez egy gyönyörű óra, és vitathatatlanul a Rolex professzionális órakínálatának legfelismerhetőbb dizájnja, így mondhatni tökéletes választás a John Wick-csapat (John Wick Five) számára.

Ami még lenyűgözőbbé teszi az ajándékot, az az, hogy milyen nehéz lehet mostanában Rolexet szerezni, különösen egy olyan népszerű darabot, mint a Submariner.

A márka órái iránti kereslet általános növekedése, valamint a Covid-19 miatt bekövetkezett ellátási problémák komoly hiányt eredményeztek a Rolex időmérőiből. Emiatt az óra, amelynek ára körülbelül 9150 dollár (2,9 millió forint), jelenleg majdnem kétszer annyiba kerül a másodlagos piacon. Figyelembe véve, hogy a John Wick franchise milyen sikeres volt, van egy olyan érzésünk, hogy Reeves megengedheti magának az ilyesfajta „csecsebecséket".

A figyelmetekbe ajánljuk