Kate Moss fekete ruhában

Kate Mosstól egy tetoválás? A Glastunbury Fesztiválon megkaphatod!

Bár eredetileg úgy volt, hogy elmarad, végül mégis megrendezik a Glastunbury Fesztivált. Ha ez önmagában nem lenne elég izgalmas, akkor most érdemes figyelni: Kate Moss is kilátogat az eseményre, sőt még az is lehet, hogy elkészít néhány tetkót.


Nem sokkal azután, hogy szerepelt a Self Portrait londoni divatmárka AW21-es kampányában, illetve, hogy nemrégiben egy sorozatban engedett bepillantást a magánéletébe, Kate Moss legújabb életcélján dolgozik: hivatásos tetoválóművész szeretne lenni.

A modell közeli barátja, Daniel Casone tetoválóművész szerint a 47 éves modell – akinek szintén hét tetoválása van – azért tanulja a mesterséget, hogy együtt varrhassák az embereket Glastonburyben.

Ami Moss tetováló képességeit illeti, Casone bevallotta, hogy elég fájdalmas volt, mert nem tudta, mit kell csinálni, és elég mélyre ment a tűvel, de nem bánta. A fájdalomtól függetlenül Casone szívesen hagyta, hogy gyakoroljon rajta, hiszen úgy vélte, mégiscsak Kate Mossról van szó.

Szerencsére az idei fesztiválszezon a járvány miatt ismét elmarad, így Mossnak bőven lesz ideje tökéletesíteni a tetoválókészségeit, s talán a 2022-es Glastonburyn már sorba állhatnak a rajongók egy-egy tetkóra.

(Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk