Jennifer Hudson

Elindul jövőre a tervek szerint saját beszélgetős műsora, vezető producerei pedig a leköszönő komikus műsorából érkeznek.


Miután napvilágra került, hogy Ellen DeGeneres mennyire rettenetesen bánik az alkalmazottaival, a nézők igencsak elfordultak tőle. A kedves perszónáját ugyanis nem vették meg többé a hírek fényében. Emiatt a nézettsége akkorát zuhant, hogy a mostani lesz a utolsó évada, aztán elköszön a The Ellen DeGeneres Show örökre. Műsorsávját a The Kelly Clarkson Show veszi majd át, ami jelenleg az Ellen után szokott menni.

Kérdés, hogy mi lesz Kelly Clarkson üresen maradó mostani idősávjával? A mindkét műsort gyártó Warner Bros. valószínűleg szeretné továbbra is birtokolni az idősávot az amerikai kábelhálózatokon, éppen ezért javában dolgozik már az utódláson. RuPaullal terveztek először beszélgetős műsort, de azt végül nem sikerült eladni a társaságoknak. Drew Barrymore-ral szintén nem alakultak jól a dolgok, ő végül a CBS-hez ment és ott indította el saját műsorát.

Most a Deadline viszont arról számol be, hogy megvan a befutó, jövő ősszel pedig a tervek szerint már el is indulhat az Oscar- és Grammy-díjas Jennifer Hudson saját beszélgetős műsora. A csatornahálózatok visszajelzése igencsak pozitív ugyanis a hírek szerint. A műsort ráadásul DeGeneres mostani stúdiójában és díszletei közt prezentálták nekik, továbbá ugyanazok lesznek a vezető producerei is, mint a komikus műsorának.

Szóval ha úgy vesszük, ő veszi át Ellen DeGeneres helyét majd, ha pedig sikeresen eladják országszerte a kábeltévéknek Kelly Clarkson jelenlegi műsorsávjára, akkor összeállhat egy igen erős Warneres ex-American Idol műsorblokk. Ugyanis akárcsak Clarkson, Hudson is az tehetségkutatóban vált országszerte ismerté.


A figyelmetekbe ajánljuk