duplaburger

Jamie Oliver olasz étterme és pizzeriája után hétfőtől a Jamie Oliver's Diner amerikai ételei is elérhetők lesznek Budapesten. Mutatjuk, mire lehet számítani, és hogy hol lehet megkóstolni őket.


„Egy olyan diner kínálatot szerettem volna mindig megalkotni, ahol az étlap ízletes, klasszikus amerikai ételekkel van tele, messze az amerikai ételekkel szemben kialakult sztereotípiáktól. Az étlapon szaftos, csábító finomságokat és egészséges salátákat is találsz - mindent garantáltan a legjobb alapanyagokból"

– üzeni nekünk Jamie Oliver, és a képeket elnézve ezt el is hisszük neki.

Insanity burger

Jamie Oliver's Diner

Oliver legújabb projektjét a sztárséf klasszikus amerikai komfort-ételek iránti szeretete szülte. Pár éve több hónapot töltött az Egyesült Államokban. Beutazva az országot azt kutatta, milyen a klasszikus amerikai konyha, ami az emberek fejében élő fast foodon és a hatalmas adagokon túlmutat.

BBQ oldalas

Jamie Oliver's Diner

Az ételek célja, hogy bemutassa, hogy az amerikai konyhára jellemző sztereotípiákon túl létezik egy igazi amerikai konyha, amik a hagyományos elkészítésnek is köszönhetően remek ízt adnak. Mindezt egy kis csavarral, hiszen az amerikai gasztronómiára jellemző egészségesnek nem mondható ételeket tudományos oldalról is megvizsgálta, és az egészségre ártalmatlan hozzávalókkal lett kialakítva az étlap.

Csokitorta

Jamie Oliver's Diner

Az ételek egyelőre kizárólag házhozszállítással, a Wolton érhetőek el, de hamarosan nyit az étterem is. További választék a Jamie Oliver's Diner oldalán.

A figyelmetekbe ajánljuk