Egy rendezett, átlátható könyvespolc megsokszorozza a produktivitásunkat, de nagyon fontos, hogy az elrendezés illeszkedjen a saját szervezői stílusodhoz.


Ha rengeteg dokumentum, kapocs és jegyzettömb hever az asztalodonk, épp itt az ideje a rendszerezésnek, és a KonMari (egy olyan módszer, ami a hatékony selejtezésre tanít - a szerk.) alkalmazásának a munkaterületeden. Nagyon fontos, hogy csak az maradjon az asztalodon, amit valóban használsz és élvezeti szintedet, jó hangulatodat fokozza. A polcrendezők pont ezt a célt szolgálják, dedikált helyet jelölnek ki a munkaterületeden írja a thebestproducts.com cikke.

irattart\u00f3 kapocstart\u00f3 asztali rendez\u0151

https://www.bestproducts.com

Néhány praktikus bútordarab:

  • polcrendező az íróasztalodra
  • gémkapocstartó
  • irodai tolltartó

irodai rendez\u0151

123rf.com

irodai rendez\u0151

123rf.com

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk