30 Rock Fellow Kids GIF by PeacockTV

Egy 28 éves nő beépült egy középsuliba Instagram-követőkért

Letartóztatták és vádat emeltek ellene.


Egy 28 éves floridai nő egy festménnyel egyik, egy gördeszkával a másik hóna alatt, továbbá egy iskolás hátizsákkal bement egy középiskolába és fotókat készített magáról Instagramra. Az iskolarendőrnek feltűnt és megállította, a nő azt felelte neki, hogy a regisztrációs irodát keresi.

Ezután elkezdett kis papírcetliket kihelyezni szerte az iskola épületében az Instagram-linkjével rajta, amolyan promócióként, hogy több követőre tegyen szert. Az iskolarendőr újra megállította, de utána is folytatta a suli területén az önpromót, végül elmenekült a letartóztatás elől.

Ugyanakkor a rendőrségnek igen könnyű volt felkutatni, hisz tele volt az egész épület az Insta-profiljának elérhetőségével. Onnantól már könnyű dolguk volt, hamar megtalálták az otthonában, letartóztatták, majd vádat emeltek ellene, többek között a letartóztatás elől való menekülés miatt is.

A nő egyébként visszaesőnek mondható, ugyanis korábban maga is rendőrtiszt volt. Állásából végül azért kellett távoznia, mert egy kollégájának feltőrte az Instagram-fiókját, hogy bosszúpornót posztoljon azon keresztül.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk