Az októberi Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon tartott világpremierje után végre elkészült a Hét kis véletlen című magyar film előzetese. Gothár Péter új filmje november 26-án kerül a mozikba.


Mint arról korábban már beszámoltunk, Gothár 15 év után először rendezett újra mozifilmet. Új alkotása a mai Magyarországon játszódik, és egy pesti család életét mutatja be, visszatérve a múlt emlékeihez. A film főszereplői Rezes Judit, Mészáros Blanka, Mészáros Máté és Börcsök Olivér, de olyan színészek is feltűnnek majd a vásznon, mint Básti Juli, Bezerédy Zoltán, Börcsök Enikő és Znamenák István. A film a november 6-14. között zajló Sevillai Filmfesztiválra is meghívást kapott.

Friss

Egy vagyont spórolhatunk, ha elhagyjuk ezt a három szokást

Mindannyian álmodozunk luxusutakról, tengerentúli kirándulásról, vagy éppen egy saját otthonról, családról. Ehhez mind pénz kell, és a legtöbbünknek, de nem egyszer a jómódúbb embereknek is spórolni kell rá. A koronavírus-járvány okozta nehéz gazdasági helyzet miatt ez hatványozottan fontos, így az alábbiakban bemutatunk néhány olyan dolgot, amelyek mellőzésével nem kevés pénzt takaríthatunk meg.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk