Ha még nem unnánk a mézeskalácsot, az IKEA feldobja nekünk egy kis lakberendezéssel
IKEA

Ha még nem unnánk a mézeskalácsot, az IKEA feldobja nekünk egy kis lakberendezéssel

Ha a karácsonyi időszak végeztével valakinek még lenne kedve vagy energiája mézeskalácsot készíteni, az most feldobhatja az IKEA újabb ötletével.

A svéd cég az év végére nagyon belehúzott: pár hete írtuk meg, hogy a bútorok és a dekorációk után egyel magasabb fokozatra kapcsolt, és már egy komplett miniházat is a piacra dobtak. Most ugyan egy jóval kisebb dologól van szó, viszont hasonlóan kreatív, főleg az ünnepekre.

Új kampányukban egy letölthető és nyomtatható útmutatóval lepték meg a vásárlókat, amivel különböző mézeskalácsházakat építhetnek fel. A márka legnépszerűbb bútoraival rendezhetjük be a szobákat – például Jokkmokk étkezőasztal, Billy könyvespolc és Strandmon fotel is megtalálható a formák között.

IKEA

Természetesen az IKEA-hoz hű megjelenésű az útmutató. Annyit kell csináénuk, miután letöltöttük a bútorok formáit, hogy kinyomtatjuk, majd kivágjuk azokat tésztából és már kezdődhet is a lakberendezés.

Ha kedvünk lenne megosztani másokkal, akkor használjuk az #IKEAholiday hashtaget, amit a cég kifejezetten a mézeskalácsház-készítők miatt hozott létre. Jó szórakozást!

A figyelmetekbe ajánljuk