A francia gyártmányú Anthénea miközben újfajta életformát és turizmust hirdet, méltó választ ad korunk környezeti kihívásaira.


100%-ban ökodesign

A úszó lakókapszula teljes mértékben környezettudatosan működik: tisztán napenergia felhasználásával előállítja a működéséhez szükséges elektromosságot és melegvizet, és csak tiszta vizet bocsát ki. A felszereltség és a design tekintetében természetes megoldásokat és 100%-ban újrahasznosítható alapanyagokat alkalmaztak a tervezők.

Nem mindennapi nyaralás

Az utazó nem fogyasztó többé, hanem újra felfedező – hirdetik az Anthénea megálmodói. A kapszula a navigációban tapasztalatlan nyaralóknak is lehetőséget ad arra, hogy járatlan utakon barangoljanak, miközben a fedélzet felszereltsége a luxushotelek színvonalát nyújtja. A gömbölyű, lótuszvirágot imitáló formának köszönhetően az Anthénea a legextrémebb időjárási körülmények között is stabilan lebeg a vízen – folyókon, tavakon vagy akár óceánon is.

Anth\u00e9nea v\u00edzen lebeg\u0151 \u00f6kohotelek

anthenea.fr

Luxusotthon a vízen

A különböző modellek (Anthénea Suit, Spa és Business) eltérő felszereltséggel bírnak. Az 50 négyzetméteres lakrészben helyet kap egy teakonyha, hálószoba fürdőkáddal és egy 220 centiméter átmérőjű fekhellyel. Az élményt 360 fokos panoráma és víz alatti ablak fokozza. A tetőn, a kupola megemelkedésével egy 12 férőhelyes lounge tárul fel.

Anth\u00e9nea v\u00edzen lebeg\u0151 \u00f6kohotelek k\u00f6zelr\u0151l

anthenea.fr

A csúcstechnológiával és dizájnnak párosuló környezettudatosságért azonban nem meglepő módon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, itt lehet árajánlatot kérni.

Forrás: Designboom

Szerző: Tóbiás Lilla

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk