Nem burgonya, de cserébe valóban édeskés. Az édesburgonya mára már játszi könnyedséggel beszerezhető bármelyik szupermarketben, kiválóan variálható, mesésen finom és még egészséges is. Sőt nemcsak püréként és sütve lehet mesés ebéd vagy vacsora, hanem számtalan formában kerülhet az asztalra.


Mindent bele!

Töltelékként kerülhet bele hús, zöldség, nagyjából bármi, ami épp a hűtő mélyén kallódik, ráadásul a vegán verziókat is gyerekjáték elkészíteni.

Grillre fel!

A nyári grillpartikon nemcsak a fóliába csomagolt hagyományos társának van helye, hiszen az édesburgonya is kiválóan grillezhető alapanyag.

Irány India!

Ha valahol, hát az indiai fogásokban tényleg helye van ennek az alapanyagnak, hiszen az édességét kiválóan egészíti ki a fűszerkavalkád. Ezek a fogások valóban a vegánok kedvencei lehetnek.

Rakott krumpli másképp

Köretként, de önálló főételként is megállja a helyét a zöldfűszerekkel (kakukkfű, rozmaring, petrezselyem) ízesített rakott krumpli. Ha rizs- vagy zabtejszínt használunk, ebből is könnyen varázsolhatunk isteni vegán lakomát.

Húsmentes burger

​Aki igyekszik kerülni a túlzott húsfogyasztást, annak szinte kötelező kipróbálnia az édesburgonyát, mint húspogácsa-helyettesítőt.

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk