tyler the creator
Az utolsó háttérvokálig és hangszerig tökéletesen reprodukálta Tyler, The Creator IGOR című mesterművét, szimplán csak a szájával.


Egy Incognegro nevű felhasználó még idén január 1-én feltöltött egy 38 perces videót IGOR but its just my voice címmel, ami annyit tesz, hogy IGOR, de csak a hangom. Jelenleg a videó több, mint 600 ezer megtekintést produkált, pedig az internet csak nemrég bukkant rá. Egy Ruff Swami művésznéven saját, komolyabb hangvételű zenét is csináló srác ugyanis nem hazudott a címben. Tyler, The Creator Grammyvel jutalmazott IGOR című lemezének minden egyes hangsávját, hangszerét, hangját, sőt apró hangeffekjét reprodukálta közel tökéletesen, mindössze a szájhangját felhasználva.

Persze volt, ahol szükség volt manipulációra. Például némelyik dal mély basszusához igénybe vett hallhatóan némi hangszínmódosítást. Viszont egészen lenyűgöző, hogy ezt valaki így, ennyire pontosan megcsinálta, mint a 38 percét az eredeti lemeznek, még ha nincs is az egésznek igazán értelme. Szimplán csak lenyűgöző, hogy valaki ennyi kreativítást és ötletességet ölt egy ennyire értelmetlen dologba. Plusz pont a Paintben újraalkotott gagyi borító is.

A figyelmetekbe ajánljuk